31.05.2011- last day of prison

Posted: mai 31, 2011 in A little story of my day on the school.....

Uraaaaa baaaa,e ultima zi 😀

Am inceput ziua asta cam cu stingu dar …wtf..asta e .

Ma trezesc eu la 6 juma ,zic”  sa reusesc sa ma imbrac,sa ma rad,sa fac un dush ” sa ma fac si eu frumos wtf :D.Ma trezesc..ma invirt asa putin ca  un curcan  chior si se facut deja vreo 7:15 ,imi pregatise mama hainele,ma  asez eu la masa,iau o gura de paine si vreo 1-2 stropi de  ceai si…merg in baie sa fac un dush.Poc Cioc Pac si ies  de acolo,ras,frumosel ,curatel  :D. No bine..aveam o dispozitie ca de ultimul sunet,merg  la mine in camera..imi fac din ochii pantalonii si camasa alba :X:X:X,ma imbrac si ..cind dau sa iau cravata nu-i…zic ” ehh.azi fara ” dau sa ies din casa..caut pantofii..ma uit intr-o parte..ma uit in alta..pantofii nu-s,bleah ce ma enervasem,imi venea sa fac pantofi de adidasii care imi stateau in fata.Iau telefonu in mina..dau un sunet si ma pornesc in pantofi albi,pantofi albi,pantaloni negri  si camasa alba ,sooper nu ?

Ajung la destinatie,un prieten,imi recuperez pantofii,ii dau cu un strat de 2-3 cm de crem asa sa vada lumea ca sunt tare  si ..ma pornesc, partea rea e ca am mers 2 metri si eram plin de praf de parca am mers prin pustiu,ASTA E MOLDOVA, nu vezi zare de praf pe acolo pe unde merg eu ..daca nu esti atent intri cu tot cu pantof in tarna care se plimba pe drum,ba la deal..ba la vale..cum bate vintu ,stiti voi .

In fine..ma calmez ca nervii fac rau  la sanatate si ridic capul si merg inainte .

Merg yo merg..atrag citeva priviri pe strada,mai sunt si reactii de alea :O :O de parca ma vad prima data asa,in fine..asa sunt eu …imi sta bine in  clasic  si ajung la multa indragita scoala,nu reusesc sa arunc 2 priviri ca se aude o voce,” hai wertk mai repede ca clasa voastra deja a fost numita la apel si nu  a raspuns nimeni ” yo putin  idignat zic sub nas” si mare treaba ” ,ma ridic frumos pe scari si..caut cu telescopul meu ( capul )  clasa noastra,vad  un coleg si ..merg si eu acolo.Ma salut..una alta..ma tot invirtesc si  intreb ” ba da restu ? ” si el ” astia suntem ” Pfff..din o minuta de elevi citi  suntem in clasa,adic 12,am venit doar 4,iar peste citeva minute si-a facut aparitia inca o colega,frumos nu ? Toate clasele se prezinta in intregul colectiv,doar clasa noastra..venim 3 elevi in cruce,pai cum naiba mai vreti ma atitudine buna fata de profesori cind voi nici nu veniti la ultimul sunet ? Da ..e plictisitor…dar nu veniti pentru ei..veniti pentru colegi..dam mina asa frumos si ne vedem peste 3 luni la primul sunet.Asa e clasa noastra,lipsita de  un colectiv bine stabilit,nimic nu putem face impreuna ,asta e ..se pare ca suntem cea mai tare promotie  pe care a avut-o liceul  asta vreodata,clasa noastra numa de belele are parte,nu ne evidentiem si noi ca altii prin fapte bune..doar prin greseli si nebunii ne evidentiem…asta e ..asa suntem noi…rai buni…dar astia suntem noi.. suntemUNICI in felul nostru ! Ne intelegem si noi citeodata..doar si DOAR daca punem toti mandria deoparte si rezolvam problema deci..ne descurcam noi,inca un an si fiecare o ia pe drumul sau .

In fine..sa incheiat sarbatoare,s-au dat burse,diplome,ehh..asta e ,bravo celor care au primit,s-a terminat toata treaba si Dj-ul ,prieten cu mine , a bagat  muzica asa…pe placul nostru , de aici dansam cu totii de aici faceam toti cite o sedinta foto,a fost interesant ,am facut si eu citeva fotografii cu prietena..ehh :X:X:X.

Ziua sa incheiat cu o bautura rece la barurile din sat,au venit chiar si unii profi pentru o bautura rece savurata cu elevii.Am mai stat si pe  acolo cite putin si.. cu pantofii plin de praf..am pornit acasa.

Vacanta placuta tuturor.Bafta celor care au BAC-ul..care au examene.Dumnezeu sa va ajute !

Eu va urez  o vacanta cit mai uimitoare iarcind  o sa scriu postul de 1 septembrie…sper sa aibe cine il citi !

Hao my friends !

 

PS: IMI pare foarte rau ca am deschis abia acum blog-ul..la sfirsit de an …asta e insa …:|

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s