27.05.2011

Posted: mai 27, 2011 in A little story of my day on the school.....

Ehh..sfirsit de saptamina..stiam ca o sa fie asa de interesant :)))

Am scos si azi mediile (parca vad ce ziceti acu „nebunu asta scrie doar despre mediile lui ” .

Sa incep..am inceput la geografie…ohhh..unul din obiectele mele preferate din clasa a 5,in fine,am avut si teza aici si FUUUUUUCK…am o medie  „geniala ” ,asta e ..ce sa fac ? 😐 Toti au avut medii proaste semestru asta….cum naiba sa ai medie buna cind pune note doar din lucrari ???cum ???

La teza..toti profii macar ca sunt rai da ne zic ” ba invatati capitolul asta si asta ” si noi mai rasfoim cartea pe acasa..cum nu cum dar e ok..macar stii pe ce sa te bazezi .La ea..nu..totul e diferit..ea trebuie sa fie ORIGINALA …….noi intrebam  asa cu stima ce sa invatam si ea ” TOT..tot sa invatati..ca nimic nu ati invatat tot anul ” …ehh..asta e …am tacut s i noi,trece ceva timp si ne zice..cica..de la pagina 135 pin la sfirsit..(jumatate de carte )  soooper de tot :))))).

Pe acasa..cam nu prea am invatat,recunosc,urasc obiectul ala..cum naiba sa-l invat…de ce naiba treb sa invat eu cu ce se ocupa americanu si cite fabrici are cind el nici macar nu stie  ce e Republica Moldova,tara ? insula ? nume de femeie ? :)) pai da ..asa e :|.La franceza profa ne da de invatat imnu …pfff..si noi ii zicem ” pai ce Doamna profesoara…francezii invata inmnul nostru” pfff….ba ce sa aprins..de parca i-am dat cu ceva in cap,faptu ca aveam  note bune am tacut si n-am mai zis nimic .Dar pur si simplu nu e drept..de ce naiba trebe sa invatam noi despre toti iar  ei nu invata absolut nimic despre ei :|, asta nu se refera doar la geografie,acelasi lucru e si la istorie…….:|

Aaa..sa revin la geografie..dupa ce am dat teza, profa a inceput sa ne zica raspunsurile corecte, spunea  exercitiul si pagina unde se gaseste raspunsul.Totul bine si frumos pina cind ajunge la  exercitiu 5 si zice …pagina 83  :))),toti am inceptu a ride …pai cum dreaq ma..dai elevului  paginele de unde sa invete…si nu-i deajuns ca nu invata nimeni nimic…dar mai schimba si paginele .Asta e ….am avut toti note asa..”bunee”.

Dupa a incheiat mediile si a vazut si ea ce nivel de predare a lectiilor are uitindu-se la mediile finale a inceput sa ne zimbeasca si asa cu placere…a inceput sa discute diferite lucruri cu noi, ne-a rugat sa incheiem niste medii  pentru alte clase,ne-a urat  mult succes pentru anul viitor asa cu un zimbet pina la urechi :)))..ehh..se da si ea bine pe linga noi la sfirsit de an..oricum….care ii poarta pica….o sa continuie sa-i poarte and that’s it !

Asta e cu greografia..la chimie…e pur si simplu al naibii de funny,recunosc ca nu stiu nici o boaba chimie(ba  sa nu credeti ca nu invat nimic :)) )  imi iesea si mie o medie fixa,asa frumusica,atit pe semestru cit si pe anula,eram bucuros,linistit, si cind profa calculeaza media asa tare..sa auda toti in clasa…mie imi citeste ca am x,98,am ramas putin :O,in gindu meu ” cum dreaq asa nota cind acu 5 minute era fixa,ehh..merg linga profa si in timp ce calcula alta medie,trag cu ochiul la notele mele si calculez repede,guess what ?  am mai primit un 8 IHUUUUUUUUUU..asa din cer…stiti cum cad stele..ati vazut vreodata…asa am primit si eu anul asta un CAR de note asa..din cer ,suprize suprize,mai dale dreaq de asa surprize :|.

Cam atit pe azi….eu am incercat sa-mi retin nervi ca ..nu de alta dar imi   stric  toti nervii cu scoala asta..si…inca sunt  tinar..cu sotia  nu o sa mai am ce strica,trebuie sa ma pastrez si eu cite putin…asa..putin ca…nici sa mori sanatos nu e bine :))).

Thanks for reading my friends !

Have a GREAT FUCKING WEEKEND !  😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s