26.05.2011

Posted: mai 27, 2011 in A little story of my day on the school.....

Mdaaa…se pare ca jumatate de posturi o sa fie despre felul in care am incheiat unele din cele mai tari medii  ale mele….

Deci..sa incep..am inceput sa scoatem notele la educatia  fizica,moamaaa si aveam asa o dispozitie,profa de acolo e una din „preferatele ” mele.La ultimile lectii m-am purtat asa cam dur si am fost foarte rau,exact cum a fost si ea …cind nu ma stima…si isi batea joc de noi,de mine,de parca noi suntem terfele ei.Acu..imi incepu ” de azi inainte o sa ai notele pe care le meriti ”  de parca…imi punea doar 10 asa din mila,pffff..totul mi-am rupt gitul si am sustinut pe nota maxima,ca deh.la liceu e cam greu si o medie de 10 la un obiect asa de usor nu strica.

In fine…eu nu am mai zis nimic ca…cu ea nu are rost sa te bati in cuvinte,am tacut,si guess what ?  ultimul normativ l-am sustinut pe 9…cica la toti le aduna cite 1 punct,adica trebuia sa am 10,ehh..faptu ca profa cind dam normativele nu scrie nici o …… ma intreaba pe mine ” cit ai dat ? ” pfff..pai cum dreaq  e ea profesor daca yo trebuie sa am grija sa tin minte normativele….iar apoi sa-i zic si nota .In fine…mi-a bagat un 8 si mi-a stricat totul,n-am mai zis nimic..am iesit enervat si…..asta e .

Partea cea mai tareeeeeee e ca ….un prieten care la lectia cind am dat eu abia il sustinea pe 8..si..la urma i-a pus 10 si numai pentru faptu ca a participat la un „campionat” intre sate si a luat locul 3  si…asta e toata treaba,cine ajuta profa..are note bune..cine se cearta cu ea ..are note rele and that’s it .

In fine..mi-a stricat toata ziua…dar asta e ..pina nu se gaseste cineva la scoala sa-mi strice mie ziua…NU TRECE ZIUA DE SCOALA MA..pur si simplu nu trece..trebe sa se intimple  ceva…

PS:  Sorry ca am scris pe ziua de ieri..dar n-am avut timp ieri

Multumesc..Baftaaaaa ! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s