25.05.2011

Posted: mai 25, 2011 in A little story of my day on the school.....

Huh, ultima zi pentru unii din liceu,cu parere de bine ca termin mai repede,cu parere de rau ca saracii au de dat bacul si….chiar e belea la BAC  aici in Moldova,cel putin asa mi-au spus prietenii si cunoscutii cind au sustinut.In principiu nu e greu,daca esti un Google inedit,pff..nu e greu,dar credeti-ma,acel Google,acel botanic ,care are media 9.99 pai hai sa fim seriosi …sa comparam viata  lui cu a mea ? sau cu a ta ? Ce naiba sa-ti amintesti din  copilarie,din viata de licean ?  NImic inafara de faptu ca stateai toata ziua cu cartea in mina .In fine,recunosc ca sunt  putin asa invidios pe cunostintele pe care le poseda acesti oameni dar…ei sunt ei..eu sunt eu.Asta a fost asa o zi buna,putin cam  enervat la ultima lectie dar ce sa mai faci  inafara de faptu cit sa taci si sa astepti sa mergi odata in vacanta ?

Partea buna e ca am avut nevoie de citeva note acolo pentru a mari media,m-am apropiat frumos de profesoara si  chiar daca  am  fost un idiot,recunosc,tot anul,m-am facut nebun si n-am fost cuminte la lectii ,profa ma inteles si ….mi-a dat citeva intrebari,una alta si am primit notele de care aveam nevoie .Am incheiat mediile la citeva obiecte..a fost destul de ok ,calm totul,cel putin la mine in pofida faptului ca trebuia sa sustinem  2 lucrari la care nu m-am pregatit nici macar 2-3 secunde acasa,n-am avut timp,eram obosit si la naiba..m-am odihnit si eu .Fetele  aveam impresia ca urmau sa fie lovite cu ceva in cap  la cit de tare se temeau,ca la noi e asa,cind vine vorba de o lucrare de control ceva,tremura elevii de frica,nu se tem de faptu ca nu stiu nimic,dar de faptu ca pot fi intrebari  cum zic profii ” mai cautati si singur ” ,pai daca vine vorba de asta ma …sa caut si singur ..la ce dracu mai aveti programa aia pe tot anul in care scrie temele pe care trebuie sa le predati …aaa???

Asta e ..va zic ca a fost bine …si daca tot a fost bine..cum sa se termine ziua fara si putin rau,vorba aia : dupa rau vine bine iar dupa bine vine rau .

Toti au incercat cit de cit macar sa se dea bine in fata noastra..nu inteleg de ce ..ca eu tot ii urasc ,la sfirsit de zi de scoala se gaseste unu sa-mi frece tot chefu..si asa aveam o medie de programist…pfff…profa decide sa ne mai puna cite una la toti..si iarasi din nou… la unul ii ridica media..la unul o scade..pai cum  se poate asa ceva ? sa pui note  elevului…pune-i ma o  nota asa de la nimic..dar nici macar sa nu observe..sa nu-i frece media aia..ca nu tu ..profule..nu tu o sa mergi cu actele in mina sa fii inscris la  facultate…si nu TU in caz ca o sa am media mai mica si nu o sa pot intra..nu tu o sa te dai cu capul de pereti si injurind…nu voi ma…da noi…VIITORUL TARII ! Noi tineretul…aia care o sa fac bani pt stat..pentru voi sa va fie platite pensiile…voi azi sunteti si maine nu…noi…noi suntem tineri…noi suntem viitorul..noi suntem generatia noua..NOI AVEM NEVOIE DE SUSTINERE ! Nu de nebuneala …..nu de batjocoreala….de asta nu avem nevoie..viata si asa isi bate joc de fiecare din noi..voi nu faceti nimic altceva decit sa sustineti asta….nu va doresc raul…dar…o sa ajungem cu toti bratinii..o sa mergem pe drum si o sa cereti ajutorul unui tinerel sa va ajute,ce credeti ca o sa va zica acel tinerel dupa ce i-ati facut viata neagra cu notele alea ?

……………………………

Bafta ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s