24.05.2011

Posted: mai 25, 2011 in A little story of my day on the school.....

Asa..deci..24 mai, infara de a clasele a 9 si a 12 (clasele absolvente)  care termina anul de invatamint pe data de 25 mai,noi,restu terminam pe data de 31 mai,..si intradevar pe 31 ca atunci facem ultimul sunet si ma mir cum de nu facem si atunci vreo 2 de mate si vreo 2 de fizica..ca ce  naiba..sa avem dispozitie la  ultima serata ( la noi asa se zice ,ca un fel de bal in care ne distram si ne luam adio pe 3 luni de la scoala..doar pe 3 din pacate ).In fine..suntem la sfirsit de an scolar si se incepe si cea mai mare bucurie a elevilor,incheierea mediilor,unii sunt bucurosi ca le iese bine,altii tristi ca nu le iese bine,altii bucurosi ca se termina anul neavind nici cea mai mica remuscare ca are note proaste,dar asta e ..anul se termina,mediile trebuie scoase,aaa..si sa nu uit,cele mai tari momente ale unui licean,sustinerea tezelor,yo unu le-am sustinut asa cum am putut,recunosc ca sunt lenos,dar ce sa fac..asta sunt eu.Si vorbeam de note,pai majoritatea elevilor isi iau singuri catalogul,copie notele si isi fac singuri  mediile,care mai aduaga cite ceva,mai raspunde,care mai primeste cite un 4  ca nu sa pregatit,asa..cadou la sfirsit de an,ca ce  naiba..cu totii trebuie sa mergem zimbind acasa nu ???

Primul obiect in catalog e limba si literatura romana,stiam ca aveam acolo in jur de 8-9 note, pai bine,cind deschid..si incep sa copii…prima pagina vreo 5 note,a 2 vreo 6, a 3 vreo 5 ,ramin asa cu ochii mirati..eh si ..ma apuc de copiat,bucurie mare,profa ma umplut de 8 (nu ca nu e nota buna ) ,dar cum naiba poti sa umpli elevul ala de 8 de la nimic ??Aaa? Cu ce a gresit el in fata la profesor??Macar sa fi vorbit  , sa fi zis ceva,da asa..vin eu linistit  cu gindul ca e totul ok si cind BANG,ma trezesc cu un car de note.Cel mai interesant lucrul e ca a pus la toti note,la care mai mici,la care mai mari,asa dupa dispozitia profesoarei,ca…credeti ca tare ii pasa lor de media aia care o ai tu ? Saracii cind se trezesc dimineata se roaga sa treaca mai repede ziua de scoala si sa scape de toti nebunii din scoala….pff..si ei..se gindesc ca doar lor le sta in cap  asta,de-ar sti cit vrem noi sa scapam de ei ….:| (ma abtin).

Treaba a fost nasoala de tot..m-au  prins nervii si am trantit citeva lucruri,nu ma enervat faptu ca mi-a pus 8,da faptu ca pune note fara ca sa fiu intrebat sau macar sa fi discutat cu mine…sa fi zic , ” ma copile,n-ai note,iti bag si eu tie aicea ceva note ,nu vrei sa raspunzi ? ” si nu ma suparam…ii ziceam  ” baga !! ”  Dar asa…

Lucrul asta nu se intimpla doar la acest obiect,se intimpla la majoritatea..si ca sa fiu direct ,profesorii tot anul casca gura si n-au grija sa ne intrebe regulat pentru a avea note iar la urma pun note din cer,e mai usor nu ??pff..si normal ! Asta e toata treaba..multi colegi de ai mei s-au enervat…ne-am certat…dar asta e ..ce naiba poti sa-i zici ? ca daca nu esti multumit iti mai adauga citiva si..ramai mai multumit ca la inceput.

Macar bine ca erau ultimile lectii si nu m-am enervat de dimineata,dar mi-a stricat toata ziua si tot cheful care il aveam in momentu care am pus mina pe documentul ala de 2 bani (catalog ) .

Bafta celor care inca nu au mediile scoase…fiti pregatiti pentru orce  surpriza…atit placuta..cit si neplacuta ! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s